De specialist in energiezuinig bouwen

Wij voorzien bouwprofessionals van alle nodige materialen en technische installaties  om energiezuinig te bouwen. Naast een brede waaier aan isolatiematerialen leveren we ventilatiesystemen, installaties voor fotovoltaïsche zonnepanelen en zonneboilers. Onze studie- en calculatiedienst staat ter beschikking voor de nodige technische ondersteuning.  Voor al deze materialen mag je rekenen op een snelle levering met eigen vrachtwagens, zelfs op het dak indien technisch mogelijk.

Welke materialen leveren wij voor energiezuinig bouwen?

  • Ventilatiesystemen

Wij leveren niet alleen de vereiste luchtkanalen – inclusief toebehoren zoals dakdoorvoeren, roosters, ventilatiekappen,…  –  en de ventilatie-units zelf.

In de voorbereidende fase kan je zonder meerkost rekenen op onze aanvullende dienstverlening voor de calculatie en het technisch design van het volledige ventilatiesysteem

Afhankelijk van het specifieke project adviseren onze ventilatiespecialisten welke kanalen en ventilatie-unit het meest aangewezen zijn. Na de plaatsing kunnen wij optioneel instaan voor de inregeling met het bijhorende prestatierapport.

Naast individuele woningen bieden wij ook ventilatieoplossingen op maat aan voor de niet-residentiële markt.

  • Fotovoltaïsche zonnepanelen

Onze totaalservice voor fotovoltaïsche zonnepanelen omvat in eerste instantie de nodige berekeningen voor het bepalen van het optimale aantal zonnepanelen in verhouding tot het verwachte elektriciteitverbruik. Ook voor het optimaliseren van de plaatsing werken we een technisch ontwerp uit.

Wij leveren de nodige fotovoltaïsche zonnepanelen die van A tot Z in Europa geproduceerd zijn. Zo kiezen wij doelbewust  voor het Duitse kwaliteitsmerk ALEO. Voor de omvormers werken we samen met het Europese SMA.

  • Zonneboilers

Naast de zonneboiler zelf leveren wij het sturingssysteem en de zonnecellen voor op het dak. Wij werken met de zonneboilers van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Tissun.

Voor extra energiebesparing leveren wij zonneboilers die werken met een gelaagde  opwarming. Op die manier hoeft de volledige boilerinhoud niet op dezelfde hoge temperatuur worden gebracht.

  • Isolatiematerialen

Wij leveren alle mogelijke isolatiematerialen in de gewenste hoeveelheden, diktes en afmetingen. Onze aanbod aan isolatiematerialen omvat het volledige gamma, inclusief XPS, EPS,… Wanneer gewenst geven onze isolatiespecialisten gericht productadvies.

Een technische vraag over energiezuinig bouwen?

Stel ze hier of kom langs in onze ‘shop & go’

Van vrijdag 24/12/2021 t.e.m. zaterdag 8/01/2022 zijn wij gesloten.